Mijn favorieten

Onze medewerkers

Spot Makelaardij

Sander Fokker
Sander Fokker
Register Makelaar/Taxateur
Sander werd op 17 maart 1979 geboren in Vleuten-De Meern.
Na de IVA in Driebergen, heeft hij de opleiding voor makelaar gedaan, deze heeft hij volbracht en hij is nu beëdigd makelaar/taxateur. Ondertussen is hij alweer meer dan 15 jaar actief in de Utrechtse makelaardij.
Adviseren aangaande woningen, beleggingen, renovatie panden en objecten met potentie is een specialiteit waar hij al veel klanten in heeft geadviseerd.
Ook buiten het werk heeft hij een druk leven, als trotse vader van twee dochters, Sammie & Roos, maar ook als teamspeler met liefde voor de sport waterpolo en de gezelligheid van de vijfde periode.
Michiel de Looze
Michiel de Looze
Vastgoedadviseur
Michiel werd op 7 maart 1983 geboren in Leusden en heeft sinds 2003 zijn plek in Utrecht gevonden. In Utrecht heeft hij zijn studie Makelaardij afgerond. Na jarenlange ervaring bij 4-Freedom als vastgoedadviseur in beleggingspanden, is hij gegroeid in het vak. Dit begon met het begeleiden van de aankoop van een kleiner appartement, studentenhuis tot grootschalige projecten. Na 8 jaar werkervaring opgedaan te hebben bij 4-Freedom, heeft hij de stap gemaakt om zelfstandig aan het werk te gaan bij Spot Makelaardij.
In zijn vrije tijd is Michiel een echte sporter. Hij rijdt graag zijn rondjes op de mountainbike of racefiets en ook de sportschool is voor hem geen onbekend terrein.
Jitske Bouwman
Jitske Bouwman
Office Manager / Verhuur Adviseur
Jitske werd op 19 september 1981 geboren in Alkmaar.
Zij heeft jarenlang ervaring in de makelaardij als binnendienstmedewerker / Office Manager. Eerst bij een makelaardij in Geldermalsen en ondertussen alweer 6 jaar in Utrecht.
Zij is het eerste aanspreekpunt van Spot Makelaardij, in haar functie als Office Manager. Daarnaast is ze werkzaam als Verhuur Adviseur en zult u met haar in contact komen als het gaat om verhuur/huur van woningen.
Naast haar werk heeft ze een druk sociaal leven, zo is ze graag op het hockeyveld te vinden, geniet ze van feestjes met vriendinnen of wandelen met haar hond.